Voorstellingen

2021/2022

Je dacht dat het na “Explosies en Prinsessen!” niet gekker kon? Natuurlijk wel!

Amio en Tante Josefien vieren Kerst, midden in de zomer! Je zou denken dat iedereen van Kerst houdt, maar zelfs in de zomer kunnen Scrooge-achtige figuren het niet laten je kerstkransjes in te pikken. Amio en Josefien schakelen dit keer de hulp van de Kerstman in om hen te komen redden, maar ja, komt die wel in de zomer?

Jingle all the way met dit spannend en muzikaal kerstavontuur met zomerse temperaturen, compleet met kerstliedjes, kerstbomen en ja, natuurlijk de échte Kerstman!2019/2020

Na het succes van “De pimpelpaarse dinosaurus” zijn Amio en Josefien terug in het Natuurtheater met muzikale familievoorstelling “Explosies en prinsessen”!

Explosies en prinsessen is exact wat het belooft:
Een muzikale familievoorstelling voor jong en oud met NERF-gun gevechten, confetti explosies, een held, een prinses, maar let op:
Géén schurk!
Want ook al is er een pratende paarse vogel en een vrouw in een roze jurk, het leven is geen Disneyfilm!
Of… Toch wel?

Verwacht sensatie, muziek, dans, spectaculaire scenes, maar natuurlijk ook Amio en Josefien met haar spetterende bananenlegging!

2017/2018

Amio heeft zijn enorme pipowagen in het natuurtheater geparkeerd en hij bedenkt allerlei bizarre (maar vet leuke) plannen!

Zijn plannen zijn zelfs zo wild dat hij hulp heeft ingeschakeld, maar niet iedereen is wie hij lijkt te zijn..Gelukkig is daar Josefien! Als een ware heldin zet zij alles opzij om Amio te redden en zijn bizarre dromen waar te maken, want volgens Josefien kan alles, als je maar genoeg ballen hebt!

Dit jaar pakken Amio en Josefien flink uit met paarse dino’s, pratende vogels, muziek, zwaardgevechten, sensatie, maar vooral heel veel humor voor jong en oud!

2015/2016

Het is feest bij Amio en Josefien thuis, want Amio is jarig! Dat betekent pannenkoeken met snoepjes, vrolijke liedjes en een zelfgebakken taart! 

Maar helaas…. lopen dingen soms wel eens anders dan verwacht, vooral als Tinus Tijgertand (het sukkelige neefje van de gemene jager Tanus Tijgertand) roet in het eten probeert te gooien…

Help jij Josefien en Amio om Tinus te ontmaskeren? En blijf je daarna even plakken om de verjaardag van Amio te vieren? Dat zouden wij echt heel gezellig vinden!